Візит делегації проходить в рамках двостороннього співробітництва між компанією НАЕК «Енергоатом» та ядерною корпорацією Китайської народної республіки

За призначенням технологічний корпус розрахований на ремонт та технічне обслуговування великого вантажного транспорту та автобусів.

Багато років поспіль, працівники станції демонструють свої таланти на сцені. Мають змогу показати свої фото-відео та мистецькі роботи

Профспілковий комітет Запорізької АЕС вже в середині жовтня підвів підсумки та звітував щодо результатів літнього відпочинку й санаторно-курортного лікування за 9 місяців поточного року

На протязі трьох тижнів на Запорізькій АЕС працювали фахівці з Білоруської АЕС. Їх станція ще не працює, там завершуються будівельні та монтажні роботи, але в перспективі їм також доведеться налагодити систему поводження з радіактивними відходами. Саме цей досвід вони і приїжджали переймати.

Концертна програма Загону відомчої воєнізованої охорони в рамках огляду-конкурсу «Ми так працюємо, живемо і відпочиваємо».

З 1 липня в Україні запрацював новий ринок електроенергії. В його умовах на атомних станціях виникла необхідність створення спеціальних відділів , які б займалися аналізом, прогнозуванням та графіками фізичного відпуску електроенергії. Відділ комерційної диспетчеризації Запорізької АЕС, на сьогодні повністю укомплектований.

З 1 червня створено нове комунальне підприємство «Чисте місто». В його функції входить вивезення сміття, утримання полігону твердих побутових відходів, простіше кажучи звалища та планується санітарна очистка міста

На Запорізької АЕС системи гідроспоруд охолоджують воду, яка подається на енергоблоки i вона повинна бути чистою. Очищують її рослиноїдні риби різної популяції.У гідроцеху розпочався процес зариблення. Він проходить два рази на рік навесні та восени

Святковий захід відбувся у війсковій частині 3042. Урочисте шикування та нагородження службовців присвячене до Дня захисника України

Посетите канал ЗАЭС на Youtube

чтобы получить доступ к большему количеству видеоматериалов

По состоянию на 24.10.2019 - 04:38

Производственные показатели
Энергоблок №1 -
Энергоблок №2 1008 МВт
Энергоблок №3 1000 МВт
Энергоблок №4 996 МВт
Энергоблок №5 987 МВт
Энергоблок №6 1004 МВт
Суммарная нагрузка 4995 МВт
Радиационная обстановка
Промышленная площадка 0.07 мкЗв/ч
г. Энергодар 0.09 мкЗв/ч
Метеорологическая обстановка
Температура воздуха 10.3
Ветер ССЗ
Скорость ветра 1.8 м/с
Относительная влажность 100 %
Атмосферное давление 764 мм рт.ст.