На Запорізьку АЕС на переддипломну практику приїхала група студентів з Дніпрорудненського ліцею. З ними зустрілися керівники управління кадрів.

Працівники дільниці з реконструкції турбінного відділення, служби спеціальних ремонтних робіт, міняють зворотні клапани RD20S01 та RD10S01. Фахівці цієї ж служби виконують контрольно-профілактичні роботи на системі попереднього напруження захисної оболонки реакторного відділення енергоблоку № 3.

10 червня вступає в силу закон про електронні трудові книжки. Закон встановлює, що протягом 5 років дані з паперових книжок внесуть в електронний реєстр, а до того часу функціонуватимуть обидві форми книжок. А коли співробітники стикнуться з оформленням пенсії, потрібно максимально спростити цей процес. І управління кадрів прагне заздалегідь ознайомитись з усіма нововведеннями.

19 квітня на Запорізькій АЕС працюють 3 енергоблоки. Блоки №1,3,6 перебувають у ремонті. Радіаційний фон на промисловому майданчику – 0,11 відсотка, що відповідає природному радіаційному фону в межах розташування атомної станції. Екологічний стан навколо Запорізької АЕС відповідає нормам природоохоронного законодавства України.

#АтомніНовини від 16 квітня 2021 Енергоатом очікує отримати більше 1 млрд грн. чистого прибутку за перший квартал 2021 року, -добудова Ташлицької ГАЕС, -висновки Єврокомісії щодо екологічності сучасних АЕС, -1000 нових дерев за один день: атомники долучились до всесвітньої екологічної акції

Повітряна лінія 750 кВ ЗАЕС - підстанція Каховська

ВП «Запорізька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» має сталий багаторічний досвід співпраці із закладами вищої освіти України, які надають базову підготовку за спеціальностями, необхідними підприємству і пропонує випускникам навчання в профільних ЗВО. На постійній основі фахівцями навчально-тренувального центру Запорізької АЕС проводиться профорієнтаційна робота серед школярів загальноосвітніх закладів міста і району та робітників ВП ЗАЕС, а також надається інформація щодо затребуваних спеціальностей. З більш детальною інформацією затребуваних спеціальностей на підприємстві та переліком ЗВО, які надають базову підготовку за спеціальностями можна ознайомитись в наданому відеоогляді. Не грай з долею – обирай майбутнє!!! #ЕнергоатомОсвіта

Фахівці служби ремонту та технічного обслуговування турбінного відділення виконують роботи на трубопроводах, арматурі, теплообмінниках та насосах. Цього року, на 3-му енергоблоці заплановані досить значні обсяги з ремонту.

З 14 квітня в Енергодарі припинений рух громадського транспорту. Тепер містом курсують лише автобуси, які перевозять персонал підприємств.

КП «Тепловодоканал» нададуть поворотну фінансову допомогу на загальну суму 54 млн гривень, яку підприємство має повернути до 2028 року. З цих коштів 33,3 млн грн піде на погашення заборгованості за теплову енергію перед Запорізькою АЕС.

Посетите канал ЗАЭС на Youtube

чтобы получить доступ к большему количеству видеоматериалов

По состоянию на 21.04.2021 - 01:38

Производственные показатели
Энергоблок №1 -
Энергоблок №2 1007 МВт
Энергоблок №3 -
Энергоблок №4 1001 МВт
Энергоблок №5 900 МВт
Энергоблок №6 -
Суммарная нагрузка 2908 МВт
Радиационная обстановка
Промышленная площадка 0.09 мкЗв/ч
г. Энергодар 0.09 мкЗв/ч
Метеорологическая обстановка
Температура воздуха 9.7
Ветер ЗЮЗ
Скорость ветра 2.5 м/с
Относительная влажность 98 %
Атмосферное давление 754 мм рт.ст.