Експлуатаційний підрозділ це унікальна команда професіоналів - турбіністів та реактерів. Серед всіх АЕС України створити такий підрозділ вдалося тільки на Запорізькій станції на початку дев’яностих років.

Змагання з триатлону «АtomМаn 2020» зібрали професійних спортсменів і любителів спорту поборотися за кубок переможця. Для когось це можливість поставити особистий рекорд і довести самому собі, що зможеш, а комусь важлива тільки перемога. Так чи інакше, але спортивного свята чекали довго і до нього готувалися. Третій рік поспіль проводить його Організація молоді Запорізької АЕС і вперше за підтримки громадської організації «БРАМА».

В інформаційному центрі Запорізької АЕС відбувся конкурс рефератів серед учнів старших класів. В ньому взяли участь шість старшокласників навчальних закладів міста.

: 1 жовтня колектив відділу міжнародного співробітництва святкуватиме 35 річний ювілей.

Фахівці гідро цеху замінюють трубопроводи на бризкальних модулях.

Технічний огляд будівель та споруд розташованих на території Запорізької АЕС проводять щороку.

В спортивно-оздоровчому комплексі (СОК) ВП ЗАЕС відбувся традиційний турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений Дню фізичної культури і спорту України.

Найкрасивіший будинок в Енергодарі, який звуть «червоним» знаменитий ще й тим, що його мешканці створили перше в місті об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

На Запорізькій АЕС в рамках продовження терміну експлуатації 5 енергоблоку йде модернізація загальностанційного паропроводу власних потреб.

На Запорізькій АЕС впроваджуються нові форми роботи з персоналом. На якому етапі реалізації вони і на чому варто сфокусувати увагу-обговорювалося на раді з кадрів, праці та соціальних питань.

Посетите канал ЗАЭС на Youtube

чтобы получить доступ к большему количеству видеоматериалов

По состоянию на 29.09.2020 - 19:42

Производственные показатели
Энергоблок №1 962 МВт
Энергоблок №2 -
Энергоблок №3 999 МВт
Энергоблок №4 -
Энергоблок №5 -
Энергоблок №6 1004 МВт
Суммарная нагрузка 2965 МВт
Радиационная обстановка
Промышленная площадка 0.09 мкЗв/ч
г. Энергодар 0.08 мкЗв/ч
Метеорологическая обстановка
Температура воздуха 19.8
Ветер ВЮВ
Скорость ветра 2.8 м/с
Относительная влажность 68 %
Атмосферное давление 755 мм рт.ст.