Візит делегації проходить в рамках двостороннього співробітництва між компанією НАЕК «Енергоатом» та ядерною корпорацією Китайської народної республіки

За призначенням технологічний корпус розрахований на ремонт та технічне обслуговування великого вантажного транспорту та автобусів.

Багато років поспіль, працівники станції демонструють свої таланти на сцені. Мають змогу показати свої фото-відео та мистецькі роботи

Профспілковий комітет Запорізької АЕС вже в середині жовтня підвів підсумки та звітував щодо результатів літнього відпочинку й санаторно-курортного лікування за 9 місяців поточного року

На протязі трьох тижнів на Запорізькій АЕС працювали фахівці з Білоруської АЕС. Їх станція ще не працює, там завершуються будівельні та монтажні роботи, але в перспективі їм також доведеться налагодити систему поводження з радіактивними відходами. Саме цей досвід вони і приїжджали переймати.

Концертна програма Загону відомчої воєнізованої охорони в рамках огляду-конкурсу «Ми так працюємо, живемо і відпочиваємо».

З 1 липня в Україні запрацював новий ринок електроенергії. В його умовах на атомних станціях виникла необхідність створення спеціальних відділів , які б займалися аналізом, прогнозуванням та графіками фізичного відпуску електроенергії. Відділ комерційної диспетчеризації Запорізької АЕС, на сьогодні повністю укомплектований.

З 1 червня створено нове комунальне підприємство «Чисте місто». В його функції входить вивезення сміття, утримання полігону твердих побутових відходів, простіше кажучи звалища та планується санітарна очистка міста

На Запорізької АЕС системи гідроспоруд охолоджують воду, яка подається на енергоблоки i вона повинна бути чистою. Очищують її рослиноїдні риби різної популяції.У гідроцеху розпочався процес зариблення. Він проходить два рази на рік навесні та восени

Святковий захід відбувся у війсковій частині 3042. Урочисте шикування та нагородження службовців присвячене до Дня захисника України

Відвідайте канал новин ЗАЕС на Youtube

щоб отримати доступ до більшої кількості відеоматеріалів

Станом на 24.10.2019 - 05:42

Виробничі показники
Енергоблок №1 -
Енергоблок №2 1010 МВт
Енергоблок №3 1003 МВт
Енергоблок №4 996 МВт
Енергоблок №5 985 МВт
Енергоблок №6 1005 МВт
Сумарне навантаження 4999 МВт
Радіаційний стан
Промисловий майданчик 0.08 мкЗв/г
м. Енергодар 0.08 мкЗв/г
Метеорологічний стан
Температура повітря 10.1
Вітер ПнПнЗ
Швидкість вітру 2.8 м/с
Відносна вологість 100 %
Атмосферний тиск 764 мм рт.ст.