На промисловому майданчику Запорізької АЕС будується полігон для неутилізованих виробничих відходів.

На стадіоні «Старт» зіграні заключні матчі Кубку Запорізької АЕС з футболу 8х8. В турнірі взяли участь 6 команд, які грали протягом трьох тижнів.

В навчально-тренувальному центрі і в корпусі А на повномасштабному тренажері ввели в роботу дезінфікуючі тунелі.

Про перший рік роботи відділу комерційної диспетчеризації, створення оптимальної температури води та кар’єрне зростання молодих керівників - огляд подій тижня на ЗАЕС на 10 липня 2020

Перша група почала навчання в центрі підготовки ремонтного персоналу навчально-технологічного корпусу

Рік тому в Україні запрацював енергоринок. Для того, щоб прогнозувати відпуск обсягів електроенергії, створили Відділ диспетчеризації на Запорізькій АЕС. Він складається з семи фахівців, які працюють поруч із начальниками зміни станції.

Громадську організацію «БРАМА» підтримав профспілковий комітет Запорізької АЕС. Це рішення було прийняте на засіданні профспілки, де представники цехових комітетів висловили своє прагнення допомагати та підтримувати рух активних енергетиків.

Про свій шлях у професії розповідає заступник начальника з експлуатації водно-радіохімічної лабораторії Євгенія Крамаренко.

Літній період для гідроцеху найбільш напружений. Станцію потрібно забезпечити водою. І вона не повинна перевищувати 33 градуси. Інакше почнеться зниження потужності на енергоблоках. Вода охолоджується на баштових градирнях і бризкальних полях. Комплекс запускається з кінця весни і працює до пізньої осені.

Відбулися заключні матчі з пляжного волейболу в рамках Спартакіади ВП ЗАЕС

Посетите канал ЗАЭС на Youtube

чтобы получить доступ к большему количеству видеоматериалов

По состоянию на 15.07.2020 - 21:39

Производственные показатели
Энергоблок №1 -
Энергоблок №2 684 МВт
Энергоблок №3 861 МВт
Энергоблок №4 -
Энергоблок №5 -
Энергоблок №6 992 МВт
Суммарная нагрузка 2537 МВт
Радиационная обстановка
Промышленная площадка 0.08 мкЗв/ч
г. Энергодар 0.09 мкЗв/ч
Метеорологическая обстановка
Температура воздуха 22.5
Ветер ЗСЗ
Скорость ветра 0.1 м/с
Относительная влажность 42 %
Атмосферное давление 758 мм рт.ст.