Жінок Енергодара відзначили нагородами з нагоди Міжнародного жіночого дня

Енергоатом гарантує рівні можливості професійного зростання для жінок і чоловіків, енергоблок на ХАЕС планують добудувати за 3-4 роки, марсохід на плутонієвому паливі, вітання з 8 березня

Найкращих співробітниць ЗАЕС відзначили нагородами з нагоди Міжнародного жіночого дня

Турнір на часть героя СРСР Миколи Тараканчікова зібрав 4 кращі волейбольні команди з Бердянська, Мелітополя, Запоріжжя та Енергодара. Впереше змагання проходили без глядачів через карантинні обмеження. За підсумками змагань 1-е місце у команди Бердянського педагогічного університету, 2-е команди Запорізької АЕС, 3-є у мелітопільців, а 4-е у запоріжан.

Підсумки конкурсу відеоісторій до Дня закоханих від Організації молоді

Продаж електроенергії, інвестиції у Дата-центри, виробництво товарного водню, конкурс рефератів УкрЯТ

На другому енергоблоці проводиться плановий ремонт електродвигунів. Блок працює у звичайному режимі, а раз на рік проводять ремонт вентагрегату для підтримки його у робочому стані. Цю роботу виконують фахівці дільниці з ремонту електродвигунів 0,4 кВ.

Завершились змагання з шахів в рамках Спартакіади Запорізької АЕС. Третє місце виборола команда ЦТАВ, друге місце у збірної ХЦ, СГМ, ЦЕМ. Перемога у команди ЕП, УСП, ЦРБ. З 1 до 3 березня відбудуться змагання з нардів.

У тренажерному комплексі на різних відмітках поступово в усіх напрямках починаються заняття. Теми визначають цехи і навчання формують за їх заявками.

У Дирекції Компанії «НАЕК «Енергоатом» пройшла відеоконференція трудового колективу, на якій підбили підсумки виконання колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом за 2020 рік та окреслили основні завдання перед персоналом підприємства на поточний рік.

Посетите канал ЗАЭС на Youtube

чтобы получить доступ к большему количеству видеоматериалов

По состоянию на 08.03.2021 - 02:39

Производственные показатели
Энергоблок №1 -
Энергоблок №2 1021 МВт
Энергоблок №3 888 МВт
Энергоблок №4 1003 МВт
Энергоблок №5 1000 МВт
Энергоблок №6 1016 МВт
Суммарная нагрузка 4928 МВт
Радиационная обстановка
Промышленная площадка 0.11 мкЗв/ч
г. Энергодар 0.07 мкЗв/ч
Метеорологическая обстановка
Температура воздуха -1.2
Ветер ЮЮЗ
Скорость ветра 3.8 м/с
Относительная влажность 90 %
Атмосферное давление 758 мм рт.ст.