Створений на початку дев’яностих років експлуатаційний підрозділ Запорізької АЕС, разом з незалежною країною розвивався та зміцнювався як цілісний колектив професіоналів.

Цех теплових та промислових комунікацій готовий і до зими і до опалювального сезону.

Експлуатаційний підрозділ це унікальна команда професіоналів - турбіністів та реактерів. Серед всіх АЕС України створити такий підрозділ вдалося тільки на Запорізькій станції на початку дев’яностих років.

Представники молодіжної організації та профспілки ВП ЗАЕС приняли участь в першому форумі Атомпрофспілки «Atomic marathon 2020»

Змагання з триатлону «АtomМаn 2020» зібрали професійних спортсменів і любителів спорту поборотися за кубок переможця. Для когось це можливість поставити особистий рекорд і довести самому собі, що зможеш, а комусь важлива тільки перемога. Так чи інакше, але спортивного свята чекали довго і до нього готувалися. Третій рік поспіль проводить його Організація молоді Запорізької АЕС і вперше за підтримки громадської організації «БРАМА».

В інформаційному центрі Запорізької АЕС відбувся конкурс рефератів серед учнів старших класів. В ньому взяли участь шість старшокласників навчальних закладів міста.

: 1 жовтня колектив відділу міжнародного співробітництва святкуватиме 35 річний ювілей.

Фахівці гідро цеху замінюють трубопроводи на бризкальних модулях.

Технічний огляд будівель та споруд розташованих на території Запорізької АЕС проводять щороку.

В спортивно-оздоровчому комплексі (СОК) ВП ЗАЕС відбувся традиційний турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений Дню фізичної культури і спорту України.

Visit the ZNPP channel on Youtube

to gain access to more videos

As of the time 10/01/2020 - 10:54

Performance indicators